• Majoitu Kotkan Sunilassa Alvar
  ja Aino Aallon tunnelmissa!

  Lue lisää
 • Yövy historiallisessa
  design-talossa

  Lue lisää
 • Alvar Aallon maailmankuulu terassitalo

  Lue lisää

Asuntomme

Asuntomme ovat harmonisia ja tunnelmallisia ja tarjoavat kävijälle ainutlaatuisen elämyksen.
Asunnot sopivat arkkitehtuuri- ja designmatkailijoille tai muuten laadusta nauttiville vieraille. Asunnot ovat tarjolla lyhytaikaiseen tai pidempiaikaiseen käyttöön.

Kaikissa asunnoissamme on laadukas kalustus, vuoteet ja tekstiilit.
Design, laatu ja puhtaus ovat prioriteettejamme.

Alvar Aalto suunnitteli Sunilan sellutehtaan ja asuinalueen vuosina 1936–39. Sunila on kaunis metsälähiö ja arkkitehtimestarin laajin toteutunut työ.

Tervetuloa viihtymään!

Aalto Apartments Sunila
Honkala 1

alk. 120 €/yö
Majoitu upeassa, hyvin säilyneessä yksiössä Aallon suunnittelemassa talo Honkalassa vuodelta 1937. Asunto on tunnelmallisesti sisustettu ajan henkeen ja Aallon kalusteilla. Asunnossa on lähes alkuperäinen keittiö, joka on täysin varusteltu ruuanlaittoon mm. Karhulan lasin ja design-käyttöesinein. Laadukkaat vuoteet ja tekstiilit takaavat erinomaisen majoituskokemuksen. Ensimmäinen kerros, asunto avautuu mäntypihalle.
Lue lisää
Varaa Airbnb
Varaa Booking

Aalto Apartments Sunila Honkala 2

alk. 140 €/yö
Hieno Aalto-henkinen kaksio, jossa tunnelmaa luovat alkuperäiset tummat puukaapistot ja ovet ja muut sisustuksen yksityiskohdat. Käytössäsi ruuan laittoon on lähes alkuperäinen, hyvin varusteltu keittiö. Laadukkaat vuoteet ja tekstiilit  takaavat erinomaisen majoituskokemuksen. Läpitalon huoneisto toisessa kerroksessa, josta näkymät mäntypihoille Aallon talojen Mäntylän ja Kuuselan suuntaan. 
Lue lisää
Varaa Airbnb
Varaa Booking
Aalto Apartments Sunila Terrace House

Aalto Apartments Sunila Terrace House

alk. 155 €/yö
Yövy maailmankuulussa Sunilan terassitalossa! Tämä modernin kaksion tunnelmaa luovat Aaltojen design-esineet ja huonekalut sekä läheisen Karhulan lasitehtaan esineet. Nauti auringonlaskusta omalla kolmannen kerroksen parvekkeella. Hyvin varusteltu keittiö valmiina ruuanvalmistukseen. Laadukkaat vuoteet ja tekstiilit takaavat miellyttävän majoituskokemuksen.  Auton  voi pysäköidä rinnetalon taakse ja asuntoon vie yksi kerros portaita.
Lue lisää
Varaa Airbnb
Varaa Booking
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram