Aalto Apartments Sunila Terrace House

Yövy maailmankuulussa Alvar Aallon terassitalossa

Alkaen hinta

1 yö/ 2 yötä
135€/165€
Varaa Airbnb
Varaa Booking
Pidempiaikaisista varauksista pyydä tarjous terhimlindholm@gmail.com
Arkkitehtuurin ystävien unelma! Tervetuloa  design-majoituskohteeseemme, Aallon ikoniseen terassitaloon. Asunto on remontoitu ja sisustettu talon arkkitehtuuria kunnioittaen. 

Nauti olostasi valoisassa, ylimmän kerroksen parvekkeellisessa kaksiossa terassitalo Päivölässä. Voit laittaa ruokaa pienessä  hyvin varustellussa keittiössä. Asunnossa on wifi, TV ja radio.  Taloyhtiön sauna ja pyykkitupa löytyy läheltä.

Sunilan terassitalot tunnetaan ympäri maailman. Niissä huipentuu Aallon työväen asuintalotyyppien kehitystyö Sunilassa.
Aalto Apartments Sunila Terrace House

AINUTLAATUINEN SUNILA

Sunila on arkkitehtuurista kiinnostuneelle matkailijalle helmi. Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia, kuten esimerkiksi tehtaanjohtajan asunto Kantola, tullaan ihailemaan kaukaa.

MAJOITUKSEN SIJAINTI

Terassitalo Päivölän asunto sijaitsee Kotkan Sunilassa, noin 13 kilometriä Kotkansaarella sijaitsevasta Kotkan keskustasta. Karhulan keskusta ja E18-moottoritie sijaitsevat kolmen kilometrin päässä.

KOTKAN NÄHTÄVYYDET

Tutustu puistojen pääkaupunkiin Kotkaan, vieraile Merikeskus Vellamossa, Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla, nauti merenrantakaupungin tunnelmasta. Sapokasta pääset kesällä saaristoon ja Kymijoen varrella on paljon kaikenlaista nähtävää ja koettavaa. Tee löytöjä lukuisilta kirppareilta ja vintage-liikkeistä.

KOKEMISTA ALUEELLA

Käytössäsi on polkupyörät, joilla pääset tutustumaan lähialueisiin. Karhulan torilla voit herkutella possoilla ja lihiksillä. Äijänniemen uimarannalle on vajaat kaksi kilometriä. Läheisellä, funkkistyylisellä, osittain Aallon suunnittelemalla Sunilan Pirtillä treenaat hyvin varustellulla kuntosalilla. Varaa Kantolan tehtaanjohtajan merenrantasauna iltasi iloksi.
apartmentmap-markerdiamondbicycle