Aalto Apartments Sunila Design Studio

Majoitu Kotkan Sunilassa Alvar ja Aino Aallon tunnelmissa!

Alkaen hinta

1 yö / 2 yötä
120€ /140€
Varaa Airbnb
Varaa Booking
Pidempiaikaisista varauksista pyydä tarjous terhimlindholm@gmail.com
Täällä uusi ja vanha kohtaavat! Hieno Aalto-henkinen yksiö, jossa tunnelmaa luovat alkuperäiset tummat puukaapistot ja ovet ja muut sisustuksen yksityiskohdat. Keittiö ja kylpyhuone on uusittu vanhaa kunnioittaen.

Koe majoituselämys Aallon suunnittelemassa, v. 1937 valmistuneessa talo Honkalassa. Asunto on harmoninen ja tunnelmallinen ja se on kalustettu yksityiskohtia myöten design- ja vintage-esineillä.

Tila on hyvin toimiva, valoisa 30m2:n yksiö, jossa on pieni keittiö ja ruokailusyvennys neljälle. Huoneessa on mukava lukunurkkaus ja laadukkaat vuoteet (parivuode 160cm). 

Käytössäsi ruuan laittoon on uusi, täysin varusteltu keittiö. Sieltä löytyy Arabian, Iittalan ja Karhulan lasin astiat ja Sorsakosken ruokailuvälineet. Kiettiössä on jääkaappi pakastelokerolla, uuni ja induktioliesi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Keittiöstä löytyy myös kuivaava pesukone.

Meillä laadukkaat vuoteet ja tekstiilit sekä puhtauteen panostaminen takaavat erinomaisen majoituskokemuksen.

Asunto on toisessa kerroksessa,  josta on näkymät mäntypihalle ja Aallon talo Mäntylän suuntaan. 

Asunto kuuluu Aallon suunnittelemaan metsälähiöön lukuisine rakennuksineen. Voit kävellen tutustua alueeseen sekä Kantolaan, entisen tehtaanjohtajan asuntoon. Pyörämatkan päässä on paljon muutakin nähtävää.

ainutlaatuinen sunila

Sunila on arkkitehtuurista kiinnostuneelle matkailijalle helmi. Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia, kuten esimerkiksi tehtaanjohtajan asunto Kantola, tullaan ihailemaan kaukaa.

liiku lähellä

Käytössäsi on polkupyörät, joilla pääset tutustumaan lähialueisiin. Karhulan torilla voit herkutella possoilla ja lihiksillä. Äijänniemen uimarannalle on vajaat kaksi kilometriä. Läheisellä, funkkistyylisellä, osittain Aallon suunnittelemalla Sunilan Pirtillä treenaat hyvin varustellulla kuntosalilla. Varaa Kantolan tehtaanjohtajan merenrantasauna iltasi iloksi.

koe kotka

Tutustu puistojen pääkaupunkiin Kotkaan, vieraile Merikeskus Vellamossa, Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla, nauti merenrantakaupungin tunnelmasta. Sapokasta pääset kesällä saaristoon ja Kymijoen varrella on paljon kaikenlaista nähtävää ja koettavaa. Tee löytöjä lukuisilta kirppareilta ja vintage-liikkeistä.

Majoituksen sijainti

Tämä yksiö talo Honkalassa sijaitsee Kotkan Sunilassa, noin 13 kilometriä Kotkansaarella sijaitsevasta Kotkan keskustasta. Karhulan keskusta ja E18-moottoritie sijaitsevat kolmen kilometrin päässä.
apartmentmapdiamondbicycle