Aalto Apartments Sunila,
Honkala 1

Majoitu Kotkan Sunilassa Alvar ja Aino Aallon tunnelmissa!

Alkaen hinta

1 yö/2 yötä
120€/140€
Varaa Airbnb
Varaa Booking
Pidempiaikaisista varauksista pyydä tarjous terhimlindholm@gmail.com
Koe hieno majoituselämys 30-luvun henkeen ja artekin kalusteilla sisustetussa yksiössä Aallon suunnittelemassa, v. 1937 valmistuneessa talo Honkalassa. Tässä asunnossa on paljon alkuperäistä, kuten keittiö vanhoine puukaapistoineen.

Asunto on harmoninen ja tunnelmallinen ja se on kalustettu yksityiskohtia myöten design- ja vintage-esineillä.

Tila on hyvin toimiva,  valoisa 30m2:n yksiö, jossa on pieni keittiö ja ruokailusyvennys neljälle. Huoneessa on mukava lukunurkkaus ja laadukkaat vuoteet (parivuode 160cm tai kaksi erillistä sänkyä). Kylpyhuoneessa on myös pesukone.

Keittiö on hyvin varusteltu ruuanlaittoon. Sieltä löytyy astiat ja ruokailuvälineet, jääkaappi pakastelokerolla, uuni ja liesi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin ja leivänpaahdin.

Asunto kuuluu Aallon suunnittelemaan metsälähiöön lukuisine rakennuksineen. Voit kävellen tutustua alueeseen sekä Kantolaan, entisen tehtaanjohtajan asuntoon. Pyörämatkan päässä on paljon muutakin nähtävää.

ainutlaatuinen sunila

Sunila on arkkitehtuurista kiinnostuneelle matkailijalle helmi. Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia, kuten esimerkiksi tehtaanjohtajan asunto Kantola, tullaan ihailemaan kaukaa.

liiku lähellä

Käytössäsi on polkupyörät, joilla pääset tutustumaan lähialueisiin. Karhulan torilla voit herkutella possoilla ja lihiksillä. Äijänniemen uimarannalle on vajaat kaksi kilometriä. Läheisellä, funkkistyylisellä, osittain Aallon suunnittelemalla Sunilan Pirtillä treenaat hyvin varustellulla kuntosalilla. Varaa Kantolan tehtaanjohtajan merenrantasauna iltasi iloksi.

koe kotka

Tutustu puistojen pääkaupunkiin Kotkaan, vieraile Merikeskus Vellamossa, Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla, nauti merenrantakaupungin tunnelmasta. Sapokasta pääset kesällä saaristoon ja Kymijoen varrella on paljon kaikenlaista nähtävää ja koettavaa. Tee löytöjä lukuisilta kirppareilta ja vintage-liikkeistä.

Majoituksen sijainti

Tämä yksiö talo Honkalassa sijaitsee Kotkan Sunilassa, noin 13 kilometriä Kotkansaarella sijaitsevasta Kotkan keskustasta. Karhulan keskusta ja E18-moottoritie sijaitsevat kolmen kilometrin päässä.
apartmentmap-markerdiamondbicycle