• Guesthouse Lokinlaulu

    Lue lisää

Kotimajoitusta Sunilanlahden rannalla

Sunilan naapurikylän Popinniemen kapeat hiekkakujat ja vanhat puutalot pihapiireineen vievät sinut aikamatkalle 1920-luvun työväenkortteleihin.  1940-luvulle tultaessa onnekkaimmat tehtaan työntekijät pääsivät muuttamaan Aallon suunnitelemiin Sunilan asuntoihin, joissa juokseva vesi ja keskuslämmitys nostivat elämisen laatua  ja vapaa-ajan määrää huomattavasti. Kivenheiton päässä Kantolasta sijaitseva Guesthouse Lokinlaulu rakennettiin sata vuotta sitten seitsemän perheen taloksi, jossa asuttiin ahtaissa hellahuoneissa ilman mukavuuksia. Tänä päivänä tämä viehättävä vanha puutalo on saneerattu kotimajoituskohteeksi, jonka yläkerta on vain majoittujien käytössä. Neljässä majoitushuoneessa voi yöpyä yhteensä jopa 12 henkilöä. Yhteisissä tiloissa on hyvin varusteltu keittiö ja iso parveke ilta-auringon suuntaan. Pihasaunassa maistuvat makeat puukiukaan löylyt.

 Lapsivieraat ovat meille lämpimästi tervetulleita, ja heille löytyy täältä mukavaa puuhaa ja leikkiseuraakin. Hyväkäytöksiset lemmikit otamme vastaan sopimuksen mukaan. 

Ryhmämajoitus 
4 huonetta

alk. 300 €
Voit varata Lokinlaulun majoitustilat kokonaan oman seurueesi käyttöön. Meillä on 2hh, 3hh, 3hh+wc ja 4-5hh. Hinta sisältää lakanat, pyyhkeet ja loppusiivouksen.
Lue lisää
Annamme mielellämme lisätietoja! 
Tiedustelut ja varaukset 
p. 050 4913411 
info@lokinlaulu.fi

Yksittäinen huone 
1-5 hlö

alk. 60 €
Voit varata yhden tai useamman huoneen. Kaikissa huoneissamme on laadukkaat vuoteet, työpöytä, 
smart-tv ja wifi.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram