Meistä

Olemme Sunila-aktiiveja ja tarjoamme majoitusta Kotkan Sunilassa ja sen lähistöllä.

Jani

Olen Sunilan historiasta ja arkkitehtuurista sekä suomalaisesta designista kiinnostunut. Se oli syy jonka johdosta hankin vapaa-ajan asunnon Sunilasta. Ajatukseni on tarjota Sunila-elämys myös muille! Sunila Vintage Apartment tarjoaa majoittujalleen tunnelmaltaan uniikin majoituskokokemuksen. Asunnon kokonaisvaltainen sisustus kaikkine yksityiskohtineen on saanut osakseen ihastusta ja majoittujat ovat haltioituneet sen luomasta lämpimästä tunnelmasta.
Sunilan alueen kulttuuriperinnön vaaliminen ja alueen kehittäminen on meille sydämen asia.

Anne

Olen alun perin Kotkasta ja asunut vuosikymmeniä Zürichissä mieheni Pirminin kanssa. Vuodet ulkomailla ovat tuoneet uutta perspektiiviä suhteessa vanhaan kotiseutuun ja kotimaahan.

Arkkitehtuurin helmi! Se on syy, miksi päädyimme mieheni kanssa Sunilaan; Alvar Aallon Sunila on paikka, jossa silmät ja sielu lepää. Arkkitehtuuri kokonaisuudessaan ja pienet yksityiskohdat siellä täällä tekevät oleskelusta innostavan, mielenkiintoisen ja samalla rauhoittavan. Puistomainen asuinalue, paljon tilaa ja valoa, joka ikkunasta voit nähdä puita, taivasta, niin, yksinkertaisesti luontoa!

Meille jo asuntojen sisustaminen on ollut seikkailu itsessään. Ja hauska sellainen. Asunnoissamme voit elää 1930-luvun Aallon arkkitehtuurissa, mutta myös valita joko Art deco/Artekin (« Aino ») ja suomalaisen suunnittelun helmien (« Eero ») välillä. Olemme tehneet asunnot viihtymistä varten, Sinulle!

Terhi

Olen Sunilan alueesta innostunut kotkalainen. Työssäni Kotkan kaupungilla sain kehittää Sunilan aluetta, sittemmin olen siirtynyt naapurikunta Pyhtään kunnanjohtajaksi. Aloitin majoittamisen kesällä 2021. Palaute on ollut erinomaista, se lämmittää. Vieraidemme sanoin: Paikka on Aalto-fanin unelma, asunto on kaunis ja siisti ja siitä huokuu Aallon tunnelma, kokemus on upea ja mieleenpainuva uniikilla Sunilan alueella. Vieraat ovat kiittäneet palvelun laatua ja varustelua mm. vuoteen “luksuurisuutta”, peitteitä ja liinavaatteita myöten. "Majoitus ansaitsee täydet viisi tähteä."
Meilä on nyt kolme asuntoa, joiden kautta haluamme tarjota arkkitehtuurin ja designin ystäville laadukkaita elämyksiä autenttisessa Aallon miljöössä Kotkassa. Asunnot löytyvät nimellä Aalto Apartments Sunila: kaksio terassitalo Päivölässä ja kaksio sekä yksiö talo Honkalassa. Vuokraamme asuntoja myös pitkäaikaisempaan tarpeeseen.
Lämpimästi tervetuloa viihtymään!