Meistä

Olemme Sunila-aktiiveja ja tarjoamme majoitusta Kotkan Sunilassa ja sen lähistöllä.

Jani

Olen Sunilan historiasta ja arkkitehtuurista sekä suomalaisesta designista kiinnostunut. Se oli syy jonka johdosta hankin vapaa-ajan asunnon Sunilasta. Ajatukseni on tarjota Sunila-elämys myös muille! Sunila Vintage Apartment tarjoaa majoittujalleen tunnelmaltaan uniikin majoituskokokemuksen. Asunnon kokonaisvaltainen sisustus kaikkine yksityiskohtineen on saanut osakseen ihastusta ja majoittujat ovat haltioituneet sen luomasta lämpimästä tunnelmasta.

Sunilan alueen kulttuuriperinnön vaaliminen ja alueen kehittäminen on meille sydämen asia.

Terhi

Olen Sunilan alueesta innostunut kotkalainen. Työkseni teen kaupunkikehittämistä Kotkan kaupungilla. Kokeilimme majoittamista kesällä 2021. Palaute on ollut erinomaista, se lämmittää ja motivoi jatkamaan. Vieraidemme sanoin: Paikka on Aalto-fanin unelma, asunto on kaunis ja siisti ja siitä huokuu Aallon tunnelma, kokemus on upea ja mieleenpainuva uniikilla Sunilan alueella. Vieraat ovat kiittäneet palvelumme laatua ja varustelua mm. vuoteen “luksuurisuutta”, peitteitä ja liinavaatteita myöten. Yhden palautteen mukaan "Majoitus ansaitsee täydet viisi tähteä."
 Perheelläni on nyt kolme asuntoa, joiden kautta haluamme tarjota arkkitehtuurin ja designin ystäville laadukkaita elämyksiä autenttisessa Aallon miljöössä. Asunnot löytyvät nimellä Aalto Apartments Sunila: kaksio terassitalo Päivölässä ja kaksi yksiötä Honkalassa. Vuokraamme asuntoja myös pitkäaikaisempaan tarpeeseen.
Lämpimästi tervetuloa viihtymään!