• Koe ainutlaatuista 
  arkkitehtuuria ja muotoilua

  Lue lisää
 • Uppoudu 1950/
  1960-luvulle

  Lue lisää
 • Ainutlaatuinen yhdistelmä
  valoisaa tilaa ja historiallista charmia

  Lue lisää

Asuntomme

Alvar Aallon 1930-luvulla suunnittelema Sunilan selluloosatehdas ja asuinalue on maailmankuulu kulttuurihistoriallisesti merkittävä muistomerkki. Toimivat, luontoon ja ympäristöön sopivat rakennukset muodostavat ihanteelliset puitteet yhdistettynä suomalaiseen muotoiluun.

Nyt on upea tilaisuus paitsi vierailla tässä ympäristössä, myös tilapäisesti asua siellä ja inspiroitua. Nauti ainutlaatuisesta elämyksestä modernismin ja funkiksen ikonissa. Jos haluat syventää aihetta, asiaan liittyvää kirjallisuutta on saatavilla. Kaunis ympäristö tarjoaa mahdollisuuden pitkiin kävelyretkiin metsässä, urheiluun ja kesällä Itämeren rannoista nauttimiseen.

"Aino"-asunnossa pääset uppoutumaan 1930-luvulle ja Alvar ja Aino Aallon maailmaan, ja «Eero»-asunnossa asut maailmankuulussa suomalaisessa 50- ja 60-luvun designissa. Molemmat asunnot ovat rauhallisia, harmonisia, inspiroivia... ja kauniita!

Huoneistomme on sisustettu kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin ja korkeaan laatuun, ja niissä on kaikki tarpeellinen miellyttävään oleskeluun.

Sunila Design Apartments, 
Apartment "Aino"

alk. 49 €/yö/hlö
"Aino"-asunnossa pääset uppoutumaan 1930-luvulle ja Alvar ja Aino Aallon maailmaan.

«Aino» sijaitsee maailmankuulun Aalto-terassitalon ylimmässä kerroksessa. Tässä asunnossa kohtaavat funkkis-arkkitehtuurin maailma ja Aallon design-klassikoiden kalusteet. Huoneisto on tilava ja valoa tulviva leveine parvekkeineen. Yöpymisestä tekee viihtyisän hyvin varustettu keittiö, kirjastomme kirjat ja laadukas Queen-size-sänky. Laadukkaat liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat «Ainon» varusteisiin.
Lue lisää
Varaa Airbnb

Sunila Design Apartments,
Apartment "Eero"

alk. 49 €/yö/hlö
"Eero"-asunnossa asut maailmankuulussa suomalaisessa 50- ja 60-luvun hengessä.

«Eero» sijaitsee maailmankuulun Aalto-terassitalon keskimmäisessä kerroksessa. Tässä asunnossa kohtaavat Aallon funkkis-arkkitehtuurin maailma ja suomalaisen design-klassikoiden (Aalto, Saarinen, Kukkapuro, Aarnio, Tapiovaara) kalusteet. Huoneisto on tilava ja valoa tulviva leveine terasseineen. Yöpymisestä tekee viihtyisän hyvin varustettu keittiö, kirjastomme kirjat ja laadukkaat sängyt. Laadukkaat liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat «Eeron» varusteisiin.
Lue lisää
Varaa Airbnb

Sunila Design Apartments,
Apartment "Alvar"

alk. 49 €/yö/hlö
Asunto «Alvar» sijaitsee kerrostalo “Kivelän” ylimmässä kerroksessa. Asunto on rakennuksen eteläpuolella. Huoneisto on erittäin valoisa ja aurinkoinen, eikä siellä ole parveketta. Asunto on täysin remontoitu, säilyttäen kaikki vanhat kaapit ja ovet. Keittiössä on edelleen alkuperäiset, mutta entisöidyt keittiön kaapit vuodelta 1939; Keittiöyhdistelmän alaosa ja suihku-wc uusittiin kokonaan. Tila on sisustettu ensisijaisesti Aino ja Alvar Aalto Artekille suunnittelemilla huonekaluilla ja seinillä olevat kuvat dokumentoivat koko lähiön suunnitteluprosessia.
Lue lisää
Varaa Airbnb
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram