Sunila Vintage Apartment

Vintage asunto design-kalustein

Alkaen hinta

1 yö 120€/2 yötä 170€
Varaa Airbnb
Pidempiaikaisista varauksista pyydä tarjous janikylmanen@hotmail.com
Tähän tekstiä

Ainutlaatuinen Sunila

Sunila on arkkitehtuurista kiinnostuneelle matkailijalle helmi. Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia, kuten esimerkiksi tehtaanjohtajan asunto Kantola, tullaan ihailemaan kaukaa. Alueella on myös hyviä paikkoja tehdä vintage-löytöjä.

Majoituksen sijainti

Sunila Vintage Apartment sijaitsee Sunilassa, noin 13 kilometria Kotkansaarella sijaitsevasta Kotkan keskustasta. Karhulan keskusta ja E18 moottoritie sijaitsevat 3 kilometrin päässä.

Kotkan nähtävyydet

Tutustu puistojen pääkaupunkiin Kotkaan, vieraile  Merikeskus Vellamossa, Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla, nauti merenrantakaupungin tunnelmasta. Sapokasta pääset kesällä saaristoon ja Kymijoen varrella on paljon kaikenlaista nähtävää ja koettavaa. Tee vintage-löytöjä lukuisilta kirppareilta ja vintage-liikkeistä.

Tekemistä alueella

Käytössäsi on polkupyörät, joilla pääset tutustumaan lähialueisiin. Äijänniemen uimarannalle on matkaa vajaa 2 km. Läheisellä, funkkistyylisellä, osittain Aallon suunnittelmalla Sunilan Pirtillä treenaat tai joogaat hyvin varustellulla kuntosalilla. Varaa Kantolan tehtaanjohtajan merenrantasauna iltasi iloksi.


apartmentmap-markerdiamondbicycle